Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini geniş görmek

Rüyada evini geniş görmek

Rüyada evini geniş görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sabrını zorlayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini geniş gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada evini geniş görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalettir.

Rüyada evini genişletmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada düz geniş yol görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kötü karakterli bir kadına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada geniş merdiven görmek yokluk çekeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek çok rahat edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir yer görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş çukur görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, parasız kalmaya, işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada geniş merdiven çıkmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments