Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz geniş ev görmek

Rüyada beyaz geniş ev görmek

Rüyada beyaz geniş ev görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, dualarına karşılık alacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada geniş beyaz ev görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına yorulur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Rüyada geniş bir evde oturmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işarettir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek hayatının da zorlaşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, iş hayatında zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş odalı ev görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments