Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş güzel ev görmek

Rüyada geniş güzel ev görmek

Rüyada geniş güzel ev görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, zararların telafi edileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş güzel ev gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, anne baba duası alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel geniş ev görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada geniş güzel ev görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada geniş ev sahibi olmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada geniş beyaz ev görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments