Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş caddeler görmek

Rüyada geniş caddeler görmek

Rüyada geniş caddeler görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada geniş caddeler gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada geniş caddeler görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada geniş cadde görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, elinin döneceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık cadde görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada caddede oturmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cadde görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Rüyada cadde yıkamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada büyük cadde görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada temiz cadde görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments