Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi genişletmek

Rüyada evi genişletmek

Rüyada evi genişletmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evi genişletmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada beyaz geniş ev görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulur.

Rüyada geniş eve girmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada geniş bir ev almak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş temiz ev görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş güzel ev görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments