Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş merdivenli ev görmek

Rüyada geniş merdivenli ev görmek

Rüyada geniş merdivenli ev görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, içebileceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, statü atlayacağına alamet eder.

Rüyada geniş merdivenden inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada geniş merdiven görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bol nimete kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kucaklaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments