Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni geniş ev görmek

Rüyada yeni geniş ev görmek

Rüyada yeni geniş ev görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada geniş yeni ev görmek arkasından gıybet edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada yeni geniş ev görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada geniş ev satın almak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada geniş eve girmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, her şeyin ters gideceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel geniş ev görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş evler görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments