Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş merdiven çıkmak

Rüyada geniş merdiven çıkmak

Rüyada geniş merdiven çıkmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ün yapmayı başaracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven çıkmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven görmek giderlerin artış göstereceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada geniş merdivenden inmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek ticaretinin ilerleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak tatsızlıkların aşılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments