Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ferah ev görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz ferah ev görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ferah bir ev görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada ferah bir eve taşınmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments