Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş merdivenden inmek

Rüyada geniş merdivenden inmek

Rüyada geniş merdivenden inmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada geniş merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Rüyada geniş merdivenden inmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalettir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Rüyada geniş merdiven çıkmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, durgun giden işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Rüyada geniş merdiven görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kederlerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık merdivenden inmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments