Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş merdiven görmek

Rüyada geniş merdiven görmek

Rüyada geniş merdiven görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, her zaman şükür içinde olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada geniş merdiven gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada geniş merdivenden inmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak en gösterişli arabalara bineceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdiven görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada geniş merdiven çıkmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, huzurunun bozulacağına, sevdiği birini kırmaya işaret eder.

Rüyada geniş arabaya binmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş cadde görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, saygısını toplayacağına delalet eder.

Rüyada geniş ayakkabı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments