Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş balkonlu ev görmek

Rüyada geniş balkonlu ev görmek

Rüyada geniş balkonlu ev görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, eline para geçeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada geniş balkonlu ev gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş balkon görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada geniş bir ev almak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada eski ve geniş ev görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel geniş ev görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada geniş boş ev görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments