Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş merdivenden çıkmak

Rüyada geniş merdivenden çıkmak

Rüyada geniş merdivenden çıkmak kendinden emin adımlar atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, haksızlıklara uğranılacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdiven çıkmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada geniş merdivenden inmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hak yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdiven görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle merdiven çıkmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş merdiven çıkmak huzurunu kaybedeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, dua alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments