Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle göğe çıkmak

Rüyada merdivenle göğe çıkmak

Rüyada merdivenle göğe çıkmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğe çıkan merdiven görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulur.

Rüyada göklere çıkmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle göklere çıkmak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada asansörle göğe çıkmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada göğe çıkmak maddi olarak çok rahat olunacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiveni çıkmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, gelirinin düşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments