Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden merdiven çıkmak

Rüyada demirden merdiven çıkmak

Rüyada demirden merdiven çıkmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işinde dar boğaza gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir merdiven çıkmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak işlerinin açılacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir merdiven almak kazancının hiç azalmayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Rüyada demir merdivenden inmek başının hiç dara düşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada demir merdiven taşımak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments