Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdiven çıkmak

Rüyada yüksek merdiven çıkmak

Rüyada yüksek merdiven çıkmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak içinin kıpır kıpır olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak yokluk nedir bilmeyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments