Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve geniş ev görmek

Rüyada büyük ve geniş ev görmek

Rüyada büyük ve geniş ev görmek hem de zengin biri olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada büyük ve geniş ev gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş büyük oda görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek hayallerine kavuşacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş beyaz ev görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments