Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ve ferah ev görmek

Rüyada geniş ve ferah ev görmek

Rüyada geniş ve ferah ev görmek bir bebek sahibi olunacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine inanılır.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ferah bir ev görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Rüyada ferah bir eve taşınmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yanlış işlere girileceğine yorulur.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel ferah ev görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada temiz ferah ev görmek hastalıklardan kurtulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments