Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ferah bir ev görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aşık olacağına, rızkından olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine işarettir.

Rüyada geniş ferah bir ev gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına inanılır.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek çok zor günler geçireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ferah ev görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada ferah bir eve taşınmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz ferah ev görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ferah ev görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments