Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir evde oturmak

Rüyada geniş bir evde oturmak

Rüyada geniş bir evde oturmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, rızkın genişlemesine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerinin yaver gideceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada geniş bir evde oturmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları özel yaşamınızda tavır değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada geniş bir evde oturmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir ev görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, gözyaşı döküleceğine işarettir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada geniş beyaz ev görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski ve geniş ev görmek eşi ile problemler yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek her zaman şükür içinde olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada geniş eve girmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments