Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir ev almak

Rüyada geniş bir ev almak

Rüyada geniş bir ev almak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir ev almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada geniş ev satın almak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada evi genişletmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada ev genişletmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aile saadetinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş temiz ev görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada geniş eve taşınmak çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş avlulu ev görmek tövbe etmeye, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerin sürekli artacağına yorulur.

Rüyada evi geniş görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments