Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş eve taşınmak

Rüyada geniş eve taşınmak

Rüyada geniş eve taşınmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, evlenme yolunda adım atacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada geniş eve taşınmak gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Rüyada geniş bir eve taşınmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada geniş eve taşınmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada eski ve geniş ev görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işarettir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş bir ev görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, lüks, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments