Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha geniş bir eve taşınmak

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çok yorulacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak eğlenceli ortamlara gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek sahip olduklarının eksileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada geniş eve taşınmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments