Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir eve taşınmak

Rüyada geniş bir eve taşınmak

Rüyada geniş bir eve taşınmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir eve taşınmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada geniş eve taşınmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, şifa bulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş eve girmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ev satın almak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada geniş yeni ev görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hasretlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada güzel geniş ev görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments