Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ve geniş ev görmek

Rüyada eski ve geniş ev görmek

Rüyada eski ve geniş ev görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ve geniş ev gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada eski ve geniş ev görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş eve girmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada geniş ev satın almak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments