Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bir ev görmek

Rüyada geniş bir ev görmek

Rüyada geniş bir ev görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir ev gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak prestij kazanılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet eder.

Rüyada geniş bir ev almak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz geniş ev görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, düşman malından yemeye, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ev görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulur.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments