Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli uzun etek giymek

Rüyada renkli uzun etek giymek

Rüyada renkli uzun etek giymek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, borçlarını ödeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada renkli uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Rüyada renkli uzun etek giymek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada uzun yeşil etek giymek işinde verimsiz olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah etek giymek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sarı uzun etek giymek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işarettir.

Rüyada mavi uzun etek giymek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments