Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş çizme giymek

Rüyada geniş çizme giymek

Rüyada geniş çizme giymek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, rızkın genişleyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada geniş çizme giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada geniş çizme giymek yeni alanlara yöneleceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Rüyada geniş kıyafet giymek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada geniş pantolon giymek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş etek giymek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, umutlarının biteceğine, huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada geniş elbise giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Rüyada çizme giymek daha sık bir araya geleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı çizme giymek kısmetinin her zaman açık olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Rüyada çizme bot giymek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdiği insanların olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments