Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun etek giydiğini görmek

Rüyada uzun etek giydiğini görmek

Rüyada uzun etek giydiğini görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada uzun etek giydiğini gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, içinin ferahlayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli uzun etek giymek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet eder.

Rüyada pembe uzun etek giymek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments