Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek işini en iyi şekilde yapacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek verimin kaçacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada erkek birinin etek giydiğini görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin etek giymek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin etek giydiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine inanılır.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük etek giymek sorunlarının da çözüleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments