Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş kıyafet giymek

Rüyada geniş kıyafet giymek

Rüyada geniş kıyafet giymek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada geniş kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada geniş kıyafet giymek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada geniş çizme giymek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada geniş elbise giymek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada geniş pantolon giymek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada geniş etek giymek yaşamın belli bir düzene oturacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kirli kıyafet giymek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada lacivert kıyafet giymek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Rüyada kıyafeti ters giymek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments