Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş pantolon giymek

Rüyada geniş pantolon giymek

Rüyada geniş pantolon giymek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada geniş pantolon giymek gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada geniş pantolon giymek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş pantolon görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada geniş kıyafet giymek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, işlerin düzene gireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş çizme giymek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Rüyada geniş elbise giymek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada geniş etek giymek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek bir fitne çıkarmaya, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonunu giymek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments