Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş dükkan görmek

Rüyada geniş dükkan görmek

Rüyada geniş dükkan görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada geniş dükkan gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada geniş dükkan görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ev genişletmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş oda görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş apartman görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş salon görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ona mutluluk getireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada geniş pantolon giymek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments