Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev genişletmek

Rüyada ev genişletmek

Rüyada ev genişletmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sağlığına kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kendisine olan güvenin artacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalettir.

Rüyada ev genişletmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada geniş bir eve taşınmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada güzel geniş ev görmek bilgi sahibi olacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ev görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş avlulu ev görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada geniş odalı ev görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments