Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş oda görmek

Rüyada geniş oda görmek

Rüyada geniş oda görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalettir.

Rüyada geniş oda gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada geniş odalı ev görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada geniş büyük oda görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş oda görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş yatak odası görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine inanılır.

Rüyada geniş bir oda görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş eve girmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş yüzük görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geniş yeşil alan görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments