Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş salon görmek

Rüyada geniş salon görmek

Rüyada geniş salon görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Rüyada geniş salon gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada geniş salon görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bir salon görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kuaför salonuna gitmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş salon görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada mahkeme salonunda olmak hem yıpranacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada berber salonu görmek muradın gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ev salonu görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada boş düğün salonu görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments