Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ev aldığını görmek

Rüyada geniş ev aldığını görmek

Rüyada geniş ev aldığını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada geniş ev aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada geniş ev aldığını görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, edilen duaların kabul olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Rüyada evi genişletmek feraha ermeye, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek belalı insanlara denk geleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ve geniş ev görmek düzenin kurulacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Rüyada geniş ev satın almak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada evi geniş görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments