Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş apartman görmek

Rüyada geniş apartman görmek

Rüyada geniş apartman görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Rüyada geniş apartman gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Rüyada geniş apartman görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada geniş çukur görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, huzur ve şifa bulacağına delalettir.

Rüyada geniş ev görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, harcama gücünün artacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş yapraklı ağaç görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Rüyada geniş dükkan görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, zorluklarını aşacağına delalet eder.

Rüyada yeni geniş ev görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada geniş avlulu ev görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yeni işlere girileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada geniş kıyafet giymek uğradığı zararları telafi edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments