Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ayakkabı görmek

Rüyada geniş ayakkabı görmek

Rüyada geniş ayakkabı görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş ayakkabı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada geniş ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş dükkan görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret eder.

Rüyada geniş elbise görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev genişletmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına delalet eder.

Rüyada geniş asansör görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada geniş aile görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına inanılır.

Rüyada geniş temiz ev görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı şeylere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments