Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ve güzel ev görmek

Rüyada geniş ve güzel ev görmek

Rüyada geniş ve güzel ev görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yeni bir ortama gireceğine, huzurunu yerine getireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, emellere ulaşılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada geniş ve güzel ev gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş güzel ev görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel geniş ev görmek nefsine uyacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada evi genişletmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada geniş odalı ev görmek para sıkıntısından kurtulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, güzel bir hayat geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments