Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş elbise görmek

Rüyada geniş elbise görmek

Rüyada geniş elbise görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ele geçen parada artış olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş elbise gördüyseniz:

  • Hukuksal bir konuda şahitlik gereği ortaya çıkabilir veya size danışabilirler.

Rüyada geniş elbise görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Rüyada geniş elbise giymek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz geniş ev görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada geniş mezar görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, eksiği kendinde bulacağına delalettir.

Rüyada geniş evler görmek hayallerine kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada geniş büyük oda görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada düz geniş yol görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments