Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş asansör görmek

Rüyada geniş asansör görmek

Rüyada geniş asansör görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, güvensizlik duymaya, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, istediği makama geleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş asansör gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada geniş asansör görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Rüyada geniş elbise görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada güzel geniş ev görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş sokak görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş ayakkabı görmek onların mutlu haberlerini alacağına, girişimlerde bulunacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada geniş araba görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yeni geniş ev görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments