Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş aile görmek

Rüyada geniş aile görmek

Rüyada geniş aile görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet eder.

Rüyada geniş aile gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada geniş aile görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş avlulu ev görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada geniş eve taşınmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada geniş araba görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir yol görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada geniş etek giymek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada geniş cadde görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments