Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş temiz ev görmek

Rüyada geniş temiz ev görmek

Rüyada geniş temiz ev görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş temiz ev gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada geniş temiz ev görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet eder.

Rüyada geniş eve taşınmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel geniş ev görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş yeni ev görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada geniş ev sahibi olmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments