Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş alyans takmak

Rüyada geniş alyans takmak

Rüyada geniş alyans takmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş alyans takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada geniş alyans takmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Rüyada geniş bilezik takmak bol nimete kavuşulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada geniş yüzük takmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Rüyada alyans takmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet eder.

Rüyada tektaş ve alyans takmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta alyans takmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına inanılır.

Rüyada sol parmağa alyans takmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, doğru yolu bulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments