Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans takmak

Rüyada alyans takmak

Rüyada alyans takmak stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyans takmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada tek taş alyans takmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada gümüş alyans takmak vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş alyans takmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada eski alyansını takmak kazancın düşeceğine, mevlit okutacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada alyans üstüne alyans takmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işarettir.

Rüyada birden fazla alyans takmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah alyans takmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, takdir edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments