Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bilezik takmak

Rüyada geniş bilezik takmak

Rüyada geniş bilezik takmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada geniş bilezik takmak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada geniş bilezik takmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bilezik görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Rüyada geniş altın bilezik görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada geniş alyans takmak az da olsa feraha çıkılacağına, dertlerin başlayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada geniş yüzük takmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada burma bilezik takmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok bilezik takmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, haram mal yiyip içeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments