Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmağa alyans takmak

Rüyada sol parmağa alyans takmak

Rüyada sol parmağa alyans takmak önemli işler yapacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sol parmağa alyans takmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işlerinde aksama olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sol ele alyans takmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, terfi edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa alyans takmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, duaların boşa gideceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments