Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta alyans takmak

Rüyada pırlanta alyans takmak

Rüyada pırlanta alyans takmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, fakir çocukları giydireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada pırlanta alyans takmak şansının hep açık olacağına, geçineceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta alyans görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta kolye takmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalettir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak yeni bir başlangıç yapmaya, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada pırlanta bilezik takmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments