Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol alyans takmak

Rüyada bol alyans takmak

Rüyada bol alyans takmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kötü haberler alacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada bol alyans takmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada bol alyans takmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol alyans görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada bol yüzük takmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada taşlı alyans takmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyans yüzüğü takmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın alyans takmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments